Olympialaiset Reilusti Rioon 2016

Capoeira Capital on mukana Reilusti Rioon juhlavuotena. Suomen Olympia-Akatemia pyysi meitä mukaan Reilusti Rioon teema- ja juhlavuoteensa. Juhlavuodessa juhlitaan Rion olympilaisia, paraolympialaisia ja pyöreitä vuosia- 120 vuotta sitten järjestettiin ensimmäiset modernit olympialaiset.

Capital osallistuu teemavuoteen olemalla mukana Reilusti Rioon nettijulkaisuissa sekä esiintymällä Hernesaaren rannassa 11.8.2016. Nettijulkaisujen kohderyhminä toimivat koulut, päiväkodit ja muut yhteisöt. Olimme mukana Suvaitsevaisuus julkaisussa. Kirjoitimme artikkelin suvaitsevaisuudesta sekä teimme videon Mestre Garrinchan mieteistä suvaitsevaisuudesta ja capoeirasta. Mestre Garrinha on Riossa asuva capoeira mestari. Hän on tehnyt pitkään töitä capoeiran ja lasten kanssa. Voit lukea koko artikkelin Suvaitsevaisuus julkaisusta sivulta 10. Alla Mestre Garrincha ja Capoeira Capital -Suvaitsevaisuus.

 

 

Esiintyminen Hernesaaren rannassa

Paralympiapäivää vietetään 11.8.2016 Hernesaaren rannassa klo 14.00 eteenpäin. Capital on mukana esiintymässä noin klo 17.30. Tapahtumasta lisätietoa läydät täältä.

Reilusti Rioon julkaisut:

Ystävyys – Friendship
Vänskap – Friendship
Kunnioitus – Respect
Respekt – Respect
Suvaitsevaisuus – Tolerance
Tolerans – Tolerance
– Parhaansa yrittäminen – Excellence, marraskuu 2016